Cargando...

Venta Finca Rústica en Palafrugell, Palafrugell

152.000 €

165.000 €

Ref.: 113

Descripción

Finca rústica en venta
Una hectárea de terreno para cultivar o realizar actividades agrarias.
Pieza de tierra cultiva, formando una figura casi triangular, en cuyo extremo hay una casa en despoblado, de tres cuerpos, planta baja y un piso, pozo de agua potable, cuadras y otros accesorios, que ocupa una superficie solar de doscientos metros cuadrados, actualmente en ruinas.

lofriu és un nucli de població de Palafrugell. Es troba al nord del municipi i s'estén per la plana de Llofriu, a l'est. El nucli antic de Llofriu és un interessant conjunt d'arquitectura popular, datada entre els segles XVII i XIX. El formen el conjunt de cases que envolten l'església parroquial de Sant Fruitós de Llofriu.

Dins del nucli destaca Can Bassa, un edifici datat del 1889, d'estil neoclàssic popular, residència privada dels Bassa Rocas. Va ser la casa pairal de la família Bassa Rocas, formada per Joan Bassa i Irene Rocas, i els seus nou fills. Joan Bassa va ser un dels llofriuencs que havia emigrat de jove a Amèrica, on havia establert negocis. La casa va ser adquirida per l'Ajuntament de Palafrugell i va passar a ser una escola primària (CEIP), amb el nom de M. Gràcia Bassa. Actualment és el Centre Cultural Bassa Rocas i la seu de l'Associació de Veïns i Amics de Llofriu.

Situación

Calif.Oficial: Rústico
Consumo:
Ver etiqueta energética 

Distribución

Superficie

M² Construido: 200
M² parcela: 9260 m²

Localización

Mapa      Street view