Cargando...

Venta Chalet en Aiguafreda - Sa Tuna, Begur

590.000 €

Ref.: 299

Descripción

CHALET INDEPENDENT A SA TUNA!!!
Consta de tres plantes sobre rasant, composta per quatre dormitoris i dos banys, amb una superfície construïda de 427 m² i una superfície útil de 360 m². Sobre una parcel·la de 913.60 m². està situat a la zona de Sa Tuna, en el municipi de Begur, a la província de Girona.

L`habitatge està compost de tres plantes. La planta baix rasant disposa d`un espai diàfan per al garatge i el traster. La planta primera consta de rebedor, zona de porxo en l`entrada, saló-menjador, cuina, un lavabo de cortesia i en la planta segona es distribueixen dos banys, quatre dormitoris i accés a una àmplia terrassa exterior lateral. L

L`habitatge disposa de xemeneia, jardí, garatge, piscina, sòls de gres en les estades principals, finestres d`alumini i fusteria interior de fusta, principalment de sapeli i la pintura és monocapa, plàstica llisa en totes les estades. En l`habitatge és necessari realitzar una reforma per a adequar-ho a unes condicions d`habitabilitat òptimes

L`immoble es troba en una zona tranquil·la, envoltat per habitatges residencials de similars característiques. A més, es troba a poca distància del centre de la localitat, on és possible trobar tot tipus de serveis, com a restaurants, col·legis, centres de salut, comerços.

L`habitatge disposa d`una excel·lent ubicació i està molt ben comunicada per les carreteres comarcals que envolten al municipi i per transport públic.

Situación

Est.General: Necesita Reformas
Ubicación: Buena Situación
Orientación: Muy Buena
Vistas: Mar y Montaña
Situación: 2da. Mano
Antigüedad: 1981
Consumo:
C
Ver etiqueta energética 

Distribución

Habitaciones: 4
Salones: 1
Armarios Emp.: 1
Baños: 2
Aseos: 1
Aparcamiento: 1
Plaza garaje: 1
Terrazas: 1
Balcones: 1
Trasteros: 1

Superficie

M² útil: 360
M² Construido: 417

Localización

Mapa      Street view